ΚέρκυραΤουριστικό Ρεπορτάζ - Κέρκυρα

Ξαναλειτουργούν τα Περίπτερα Ενημέρωσης Τουριστών σε Σαρόκο και “Καρβουνιάρη” με παράλληλες ενέργειες σύγχρονης ενημέρωσης

Μετά από σειρά ετών τέθηκαν ξανά σε σωστή λειτουργία τα Περίπτερα Πληροφοριών και Ενημέρωσης Τουριστών στην πλατεία Σαρόκο και στην είσοδο του Παλιού Φρουρίου (Καρβουνιάρης) από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Τουρισμού, τα περίπτερα ενημέρωσης τουριστών θα λειτουργούν και πάλι αναβαθμισμένα με στόχο την παροχή πληροφοριών και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας ως τουριστικού προορισμού.


Αποτελεί πλέον παρελθόν η χρόνια υποβαθμισμένη λειτουργία του τουριστικού περιπτέρου πληροφόρησης στην περιοχή του “Καρβουνιάρη” και η μη λειτουργία αυτού του Σαρόκου, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου της σωστής επαναλειτουργίας τους. Παράλληλα, ο κ. Βαρούχας ευχαρίστησε την Υπηρεσία Καθημερινότητας για την εκτέλεση απαραίτητων για την επαναλειτουργία των περιπτέρων εργασιών. Για την λειτουργία αυτή απαιτήθηκε εκτεταμένη συντήρηση των κτηρίων ενώ υπήρξε μέριμνα τοποθέτησης και καινούριων πινακίδων.


Το Τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Σαρόκο ξεκινά σήμερα και λειτουργεί με υπάλληλο του Δήμου ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα την ενημέρωση αναλαμβάνουν εθελοντές ξεναγοί μετά από συνεργασία της αρμόδιας Αντιδημαρχίας με τον Σύνδεσμο Ξεναγών.

Σύγχρονη πληροφόρηση επισκεπτών

Πηγή : https://www.life-news.gr

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close
Αρέσει σε %d bloggers: