Τεχνολογία

Ξαφνικό λουκέτο σε όλα τα καταστήματα της Microsoft

Κλείνει ξαφνικά όλα τα φυσικά καταστήματά της η Microsoft. Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις.

Κλείνει όλα τα φυσικά καταστήματά της η Microsoft όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή. Σύμφωνα με το MarketWatch, πρόκειται για κίνηση που αποτελεί μέρος της νέας προσέγγισης του τεχνολογικού «γίγαντα» στο λιανεμπόριο.

Η εταιρεία αναμένει να καταγράψει ζημιά 450 εκατ. δολαρίων το τρέχον τέταρτο οικονομικό τρίμηνο, που αφορούν απομειώσεις περιουσιακών στοιχείων.

Η νέα προσέγγιση έρχεται αφότου η Microsoft έκελεισε όλα τα φυσικά καταστήματά της στα τέλη Μαρτίου λόγω της πανδημίας κορονοϊού. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι λιανικής θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σε εταιρικές εγκαταστάσεις και εξ αποστάσεως.

Η εταιρεία σημείωσε ότι τα καταστήματά της είναι κλειστά από τον Μάρτιο, αλλά οι εργαζόμενοι της κατάφεραν να υποστηρίξουν διαδικτυακά τους πελάτες.

«Η εξέλιξη του εργατικού δυναμικού μας εξασφάλισε ότι συνεχίσαμε να εξυπηρετούμε πελάτες όλων των μεγεθών όταν μας χρειάζονταν περισσότερο, εργαζόμενοι εξ αποστάσεως αυτούς τους τελευταίους μήνες», δήλωσε το στέλεχος της εταιρείας, David Porter. 

Πηγή : https://www.ieidiseis.gr

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close
Αρέσει σε %d bloggers: